Det är så enkelt att "laga" mat
Jag Sköljde en förpackning kikärtor och la dem på min tallrik. Sen hällde jag på lite olivolja och balsamvinäger. Kryddade med svartpeppar och örtsalt. Sen tog jag auberginen som var kvar sen lunch och hällde på citron.
Äter allt kallt och det är jätte gott.
(La på lite naturlig lök och gurka också 🙂)
Till lunch lagade jag det här, men jag slängde mitt ägg (som gick ut den 25 februari 😁). Så jag la bara en pressad vitlök och kokosolja och försökte få ströbrödet att fästa på auberginen. Men det gick inte så bra. Det smakade helt ok varjefall.. Men om jag själv får bestämma äter jag helst maten rå.
Ordet rå har ju en äcklig känsla i sig för jag tänker på rått kött. Kanske borde säga naturlig mat istället.
Det blir jätte billigt att äta mat hemma. Tror jag ska skära en halv rå lök till det här också. Då blir det ännu godare 😀. Jag har bara en vitlök kvar, men det är ju ganska billigt. Speciellt om man inte köper den ekologiska varianten som jag i vanligafall gör...
Har varit ute och promenerat i ca 50 min idag, så nu ska jag äta upp och titta på Youtube...
Comments
Post a Comment